citronklyfta och dillvippa Servera med. Ingredienser 2 bitar lax à 150 g skal och saft av ½ citron salt och peppar 1 msk klippt gräslök 200 g broccoli 1 skalad och urkärnad avokado 2 msk lätt crème fraiche 2 msk finhackad dill Garnera med
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Lägg upp sallad på tallrikar ochpåmed musslorna. Sallad med en skivad avokado (bort med de vita delarna), en avokado skivad, hackad koriander, en hackad chili, en riven vitlöksklyfta och lite pumpafrön
Jag tycker smaken och saftigheten i jordbubbar 'gifter sig' mycket bra med kött faktiskt. Det blev alltså färdigmarinerad (smokey BBQ) Nötytterfilé med färskpotatissallad
Parmesanost. Tillsätt en rejäl klick smör och den hackade löken, låt svampen och löken stekas 15 min, salta och peppra. Stek fläsket i lite smör påmedelvärme i ca 10 min tills det blivit knaprigt. Lägg ut ruccolan på tallrikar, toppa med kantareller och sidfläsk och hyvla över parmesanost 75 g ruccola (en liten påse)
Det började på måndag med butterkaka som är en storfavorit för mig, sen var det dags för godaste tårtan på tisdag och den har funnits kvar hela veckan och tagits fram till varje fika och idag avslutades det med Remi, med min favoritkombination choklad och mint
Dagens kyckling vart en lyckad kombination av några smaker som jag tycker om ihop , det är vitt vin med dragon och en skvätt dijon som bara ska anas i bakgrunden
När brysselkålen är gyllene lägger ni den på en salladsbäddoch toppar rikligt med hyvlad parmesan. Lägg brysselkålen ovanpåoch riv gärna över lite citronzest
Ansa och strimla färsklöken och blanda den med salladsskotten. Smaka av med salt. Lägg sedan ner vitlök, äggulor, dijonsenap och rödvinsvinäger i mixer och mixa
Riktigt god blev denna pastarätt, som jag gjorde när dottern och lilla I kom på lunchbesök. D-vitamin är något som vi behöver extra av nu på vintern, när solen knappt orkar upp ur sänghalmen, för just solsken är det absolut bästa sättet att få i sig det nödvändiga D-vitaminet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.