Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklingbröstfilé 2 vitlöksklyftor Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2½ dl Kelda® matlagningsgrädde ½ tärningar hönsbuljong 1 tsk torkad rosmarin rivet skal och pressad saft av ½ citroner 1 dl svarta oliver ½ krukor färsk persilja 750 g potatis
Krydda med örtsalt, peppar och vitlök, ringla på olja eller lägg i smörklickar, rör om. Servera rätten som den är, med en god sås/dressing eller vitlökssmör och varmt bröd
Gör så här Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen. Servera med riset. Gör så här Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen
Hon har gjort flera kokböcker, många av dem tillsammans med sin dotter Fanny som fotograferar. En av mina favoriter bland Anna Bergenströms kokböcker är "Kärlek, oliver och timjan" och här i finns ett recept på kyckling som vi blev bjudna på hos goda vänner en gång
Lägg i oliverna i grytan strax innan servering och servera tillsammans med ris och en blandsallad. Eftersom jag inte har några bra recept och inte kan minnas vad jag ätit med det innan var det lite av en utmaning att laga mat med lergryta men det skulle sedan visa sig vara en enkel match då man bara slänger i lite vad man har och så sköter det sig sedan av sig självt i ugnen
Röra samman osten med crème fraiche så är det klart, hur mycket lättare kan man göra det för sej. Väntan har kanske varit svår att uthärda men nu är det alltså dags för er att också ha en möjlighet att smaka Jamie Olivers lasagne
När du är klar att börja laga värmer du några skvättar olivolja i en stor kastrull på medelvärme. Finhacka persiljebladen och strö dem över och avsluta med att hälla på en skvätt jungfruolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.