Jag är lycklig ägare till en lergryta. Kycklingen är marinerad och klar att ställas ini ugnen. Den har ju blivit modern igen eftersom det blivit så populärt med långkok
En glad överraskning blev det när jag lyfte på locket och kunde njuta av kvällens middag. Middagen såg inte så mycket ut för världen, tänkte att den skulle slinka obemärkt förbi men icke då
Hela familjen älskar kycklingilergryta, och jag gör ofta likartadevarianter men sällan samma. Idag var det en vecka sen jag opererades, gått så fort men ändå känns det längre sen
Lägg potatisbitarnailergrytan, salta väl och blanda runt. Börja med att krydda kotletterna på båda sidor med spiskummin, chilipulver och svartpeppar men inget salt ännu
Fortsättning på Lergrytans återkomst med ytterfilé, med kokt broccoli. lite salt. Börja med att lägga lergrytani blöt cirka en timmeinnan den ska ini ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.