Testade att göra en Citronkladdkaka, enkel att göra och väldigt fräsch och god, serveras med lite vispad grädde och kanske lite hallon eller jordgubbar
Kakan vinner verkligen på att göras med en riktigt mogen ekologisk citron, syran är mjukare. Upplever du ändå kakan för syrlig är det ett bra tips att servera den med lättvispad grädde till
Det är precis som det låter en seg, kladdig kaka med en frisk smak av citron. Inte hann jag med att lägga ut de recept jag hade tänkt innan jul, efter jul, innan nyår, efter nyår
Idag har jag tillbringat större delen av förmiddagen med att rensa och gräva i trädgården. En riktigt syrlig och fräsch kladdkaka, men som kräver en klick grädde för att smakerna ska falla ut som bäst
Då kan jag rekommendera dessa mjuka hallonrutorna toppade med choklad. Tack vare hallonens syrliga smak är dessa kakor inte alls lika söta som många liknande
Många av er kanske rynkar på näsan när ni hör detta namn, men ni ska bara veta hur underbart aromatiskt och smakfullt det faktiskt är i jämförelse med andra mjölsorter
Prick hela den här dagen ägnas åt något alldeles fantastiskt → jag får hjälp av syrran att fylla frysen med mat, fika och bröd till första tiden med bebis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.