Testade att göra en Citronkladdkaka, enkel att göra och väldigt fräsch och god, serveras med lite vispad grädde och kanske lite hallon eller jordgubbar
Kakan vinner verkligen på att göras med en riktigt mogen ekologisk citron, syran är mjukare. Upplever du ändå kakan för syrlig är det ett bra tips att servera den med lättvispad grädde till
Bättre att börja med den mindre mängden och söta i efterhand i så fall. Här kommer ett busenkelt recept på blåbärsmousse som är så gott som tårtfyllning
Idag har jag tillbringat större delen av förmiddagen med att rensa och gräva i trädgården. När vi hade kräftskiva så bjöd jag på en citronkladdkaka till efterrätt
Prick hela den här dagen ägnas åt något alldeles fantastiskt → jag får hjälp av syrran att fylla frysen med mat, fika och bröd till första tiden med bebis
Denna mousse får med all fördel förberedas dagen innan, om inte annat behöver den några timmar i kylen för att den verkligen ska sätta sig innan du bygger din tårta
Jag gillar verkligen allt som är syrligt och denna citronkladdkaka blir riktigt ljuvlig. Kladdkaka är ju en riktigt favorit och jag gillar alla varianter av den, och här är det en sötsyrlig kaka med både citron och vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.