Ta ut kakan, hyvla nougaten över den varma kakan med hjälp av en osthyvel. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Blanda samtliga torra ingredienser, häll på smör och sirap och blanda väl
Som förra helgen när jag skulle göra mandelmaränger och istället för att försiktigt röra i mandelmjölet på slutet så hällde jag ner det och vispade på hög effekt med elvispen
Receptet på den här kakan kommer från Katarina med bloggen Hovkonditorn. Det här receptet vann hon en tävling med, så det är verkligen ett toppenrecept
1Blanda bakpulver och vetemjöl och rör sedan ner blandningen med ägg och socker. 1Hyvla tunna smörskivor med hjälp av en osthyvel över smeten och strö till sist pärlsocker över. 1Grädda ca 20-25 minuter i 200 grader, kontrollera med provsticka. 1En snabb och enkel blåbärskaka som serveras som den är eller med vispad grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.