D. e. t. a. ä. r. n. f. i. s. k. m. d. b. å. g. ö. ,. p. j. o. c. h. R. M. v. l. y. u. I. 1. 7. %. P. 9. /. O. T. 4. F. 6. 0. (. ). 5. 2. -. 3. S. G. K. L. B. d l
Smaka av med rosmarin, salt och peppar. Tillsätt den frysta spenatenoch stek några minuter. Jag lagade den för att jag var sugen på spenat, men ett av barnen sa att hen tyckte om maten fast det var spenat i
Blanda i pumpan, den sparade spenaten,pinjenötternaoch pastan i den varma spenaten. Spara en näve spenatoch stek upp resten i smör och vitlök,salta och peppra
Garnering och tillbehör. ½ dl pinjenötter. 250 g färsk bladspenat. 600 g skrei eller annan vit fisk, i bitar 150 g färska champinjoner ½ gul lök 2 vitlöksklyftor 250 g färsk bladspenat ½ dl pinjenötter Olivolja till stekning Salt Nymalen vitpeppar Sås 2 dl vispgrädde 2 dl fiskbuljong ½ dl vitt vin 2 dl riven parmesanost Garnering och tillbehör Citronskivor Nykokt potatis
Koka upp tortellinin (jag brukar koka med broccolibuketterna i samma vatten mot slutet av koktiden) samtidigt hackar du löken ochspenaten om du vill ha den i mindre bitar
Häll av potatisen och mosa den grovtmed den varma olivoljan och vitlökshacket. Skär squash, aubergine och paprika i grova bitar och låt bryna med några minuter
Krydda med salt, peppar och ev lite muskot. Stuvad spenat, panerad fisk och ägg. )Jag gick inte efter något recept utan jag testa mig fram men nedan har ni ett recept på stuvad spenat
Hittade ett recept på nätet, men hade inte grön el röd currypasta, så då blev det en egen variant med vanlig curry, ingefära och krispig chilirödkål som tillbehör
Skär broccolin i mindre bitar och häll i den ochspenat tillsammans med löken. Mixa med en mixerstav tills soppan är slät och smaka av med salt och peppar
Jag använde också mitt ganska nyinköpta durramjöl, tillsammans med mörkt bovetemjöl och rårismjöl. ½ dl olja - kokosolja blev det den här gången, men det går bra med raps, hampa, avocado- eller mandelolja
Efter kakkalasandet är det kanske på sin plats med ett lite mer rejält och hälsosamt bakverk. Jag bestämde mig alltså för att försöka baka ett eget glutenfritt hårt bröd med bara äkta, naturliga ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.