Biskvibotten. Sätt ugnen på 175°. Blanda mandelmassa med socker. Tillsätt äggvita, lite i taget. Spritsa ut små biskvibottnar på en plåt klädd med bakplåtspapper
Ugn. 175°. Riv mandelmassan grovt. Tillsätt äggvitan lite i taget och blanda till en tjock smet. Spritsa eller klicka ut smeten till runda bottnar på plåt täckt med bakplåtspapper
Citronbiskvier. 4 juni 2015, 19. 45. Mmm. Biskvier är så gott. Jag gjorde ju lemoncurd för ett par veckor sedan och hade en del kvar som jag kände att det var dags att göra av med nu
Bjöd idag mina kollegor på citronbiskvier. Med sommarkalas och barn som slutar för att börja skolan så är det väldigt hektiskt just nu och därför förtjänar kollegorna lite sötsaker
Jag hade några citroner hemma, som jag tyckte var bäst att använda innan de blev förstörda. Och i kylen låg ett paket marsipan (som jag först trodde var mandelmassa) och väntade på att få bli omhändertagen
Söndag 17 januari 2016. Vilken härligt kall och solig vinterdag vi har idag. Termometern visade på -16 imorse och en klarblå himmel har vi fått njuta av dagen lång
Sommarlov. Jag är precis hemkommen från skolavslutningen och nu har jag 10 veckors frihet framför mig. Nu i eftermiddag väntar lunch och sedan middagspicknick och kompishäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.