När jag var barn och bodde på missionsstationen i Congo hade vi egna höns som försåg oss både med ägg och kött, och söndagsmiddagen bestod ofta av just höns
Putsa, salta och peppra filéerna och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskal och saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering
Salta, peppra och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskal och citronsaft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och peppar
Varmrätten var av buffétyp och dels så fanns det korv och hamburgare från Waitrose, men också hemmamarinerade kycklingben, i en variant på denna marinad, och marinerad fläskfilémedaljonger med citron, timjan, rosmarin och lite honung
Ha sedan i den stekta löken, vitlöken, ingefära, citron, agave sirap, kokosmjölk och kryddor i kastrullen med morötteroch potatis och mixa med stavmixer
Ett recept ur boken Jordgubbar och rabarber av Sandra Leigh Draznin. Gäller att passa på att testa olika recept i den nu när det finns färska jordgubbar och rabarber
Honungs- och chilirostade morötter med ricottaost. Citronsaft och zest från en citron. Morötter,. Dela morötterna på längden och lägg dem på ett bakplåtspapper på en plåt
Och så ett till avsnitt av Bates motel medans ovädret utanför torkar bort. salt och peppar. Riv skalet från citronen och blanda med keso, timjan, salt och peppar
Skala och skölj morötterna, dela dem om de är stora. salt och torkad timjan efter smak, några nypor. Häll av vattnet och lägg morötterna i en skål, låt svalna en aning
Salta, peppra och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskal och citronsaft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och peppar
Ugnsbakad torsk med smak av parmesan, citron och timjan. Salt och citronpeppar. Ärtor och brocolli. - Lägg fisken i en ugnsfast form och krydda med salt och citronpeppar
Finhacka och lägg i dragonen. Smaka av med citronjuice och salt. Tillsätt rotfrukter och kycklingbuljong och låt koka under lock i cirka 5 minuter. Tillsätt grädde och citronskal och låt koka ihop i 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.