Krydda med salt och peppar och pressa över citron. Pensla laxen med lite olja på båda sidor. Lägg 1 msk tapenade oliver och kapris på varje laxbit. 600g laxfilé i portionsbitar
) Idag bjöds det på grillade blåmusslor till förrätt ochgrilladlax inlindad i bacon till varmrätt. Tilllaxen åt vi en sallad och en supergod getoströra
Sen på kvällen så grillade vi laxoch åt det tillsammans med potatismos och kronärtskockskräm. Till det åt vi hemmagjord kronärtkockskräm, som passar väldigt bra till just lax eller lamm
Och om du köper tigerräkor, se till att du väljer en "miljövänlig" variant. När laxen är klar lyfter du upp den på varma tallrikar och lägger citronen över
Tillsammans med en god grönsallad och en bakad potatis bar det av till smakernas sjunde himmel. Idag använde jag mig av mesquite-spån, trots att jag vet att tillverkarna inte rekommenderar mesquite för fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.