Syrliga CitronCupcakes med Maränger och Citronfrosting Syrligt,söta cupcakes fyllda med en lemoncurd och toppade med en len citronfrosting och maränger
Inlägget Citron & maräng glasstårta dök först upp på Hannas Bageri. En supersmaskig citron och maräng glasstårta som jag delade med mig av till er i somras har jag för mig
Det blev lite cupcakes till lördagsmys. Denna gången blev det kladdkake muffins med Italiensk maräng. Vissa färgade jag in med lite rosa nyans och dem andra brände jag av med brännare
MARÄNG FROSTING. INGREDIENSER 18 cupcakes. Det här är nog bland dem godaste bakverken jag slängt ihop. Som många vet så älskar jag choklad, och dem här är verkligen en dröm för choklad älskare
Lägg citronsaft och socker i en kastrull och koka upp. Häll den kokheta citronblandningen över äggen, lite i taget samtidigt som du vispar och blandar ordentligt
Härlig konsistens från vallmofröna och en fantastisk friskhet från de ekologiska citronerna. Det här receptet är en variant på cupcakes från Leilas "A piece of cake"
Men denna gång smaksatte jag smeten med lite rivet skal och saft av lime och citron. Till frostingen använde jag mig av samma som jag hade till mina morotscupcakes med ingefära
När jag var liten älskade jag citronmaräng paj. Jag har aldrig bakat citronmaräng paj hemma förut, mest för att jag verkligen trott att det är så svårt att baka
Mjuka Kakor & vetebröd. Gör små hål i cupcakesens mitt och häll i lite sylt. Tvätta citronen i varmt vatten och riv av det yttersta skalet och tillsätt detta till smeten
Riv citronskalet fint och blandamjöl och bakpulver. citron. Mixa mandeln till ett grovt mjöl. Ta uppmandelmjölet ur mixern och mixa sockeroch smör till en luftig, vit massa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.