Ingrédients Exotique 60 ml (1/4 tasse) de mangue coupée en brunoise 30 ml (2 c. à soupe) de vinaigre de vin blanc 15 ml (1 c. à soupe) de poivron rouge haché 1 pincée de poivre frais moulu Asiatique 45 ml (3 c. à soupe) de sauce soya 10 ml (2 c. à thé) de gingembre frais râpé 1 oignon vert, haché finement Classique Vinaigre de framboise Échalote française, hachée finement Italienne Vinaigre balsamique Un trait d’huile d’olive Un tour de moulin à poivre Ma préférée Jus de lime Sauce Tabasco, rouge ou verte Sélectionner tout Ajouter à ma liste d'épicerie Ajouter à ma liste d'épicerie
Nu var julhelgen över för 2012, hoppas alla har haft en god, mysig, lugn och njutbar jul. Jag och mannen firade hos min familj och inte förrens idag har vi en heldag hemma igen
Hej. Halloween närmar sig sakta men säkert. Ni som har följt mig ett tag vet att jag tycker det är otroligt roligt att göra halloween godis och bakverk
Som det här enkla men goda surdegsbrödet. }SURDEGSBRÖD MED ANIS OCH FÄNKÅL, två bröd (eller ett stort och 12 riktigt små)Dag 1, kväll100 g rågsurdegsgrund100 g rågmjöl200 g ljummet vattenBlanda i en skål, täck med plastfolie och låt stå framme över natten. 100 g rågsurdegsgrund
Lördagen gick i surdegens tecken. Jag hade mer surdeg, och lite annorlunda jästider. Barnen önskade sig hamburgare, och då bakade jag egna hamburgerbröd - med surdeg förstås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.