Förutom den smarriga bönröran, som jag lade ut recept på i föregående inlägg, så fyllde jag ciabattanmed rostad aubergine, mozzarella, färsk basilika och en skvätt tomatsås
Then turn on the stand mixer to a medium-high setting. Place the ciabatta loaves directly on the baking stone by sliding the parchment off your cookie sheet
Dela degen i bitar och lägg på plåt med bakplåtspapper. Rör ihop ingredienserna till en lös deg. Strö över mjöl, sätt över plastfolie och låt jäsa ca 2 timmar
Servera tandoorikycklingen tillsammans med dipp, ris och broccoli. Blanda ihop spiskummin, paprikapulver, ingefära och salt med creme fraiche i en stor bunke
Börja med att göra fördegen till ciabattan. Brödet ska gärna vara lite segt med hård skorpa. Ciabatta är ett italienskt bröd som trots sin mycket neutrala smak är helt fantastiskt
Fyll ciatattan med något gott pålägg och du har en smarrig lunchmacka. Ciabatta tar egentligen ganska lång tid att göra men här är en snabbvariant när man inser lite för sent att man är sugen på just ciabatta
Pudra över ½ dl vetemjöl och täck bunken med plastfolie och handduk. Ända sen jag såg Paul Hollywood baka Ciabattabröd i Hela England bakar så har jag varit sjukt sugen på att baka sånt själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.