Chunky cookies
Odense
Odense
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 11 dl socker
  • 11/2 dl ljust Muscovado-socker
  • 12 st ägg
  • 13 dl vetemjöl
  • 11/2 tsk bikarbonat
  • 11/3 tsk salt
  • 11/2 tsk vaniljsocker
  • 11/2 dl pistagenötter, osaltade
  • 185 g ODENSE Choklad Chunks
  • 1100 g ODENSE Karamel Fudge
  • 1 flingsalt
  • 1 elvisp, bunke, 2 bakplåtspapperSätt ugnen på 200°. Vispa smör och socker poröst. Rör ner äggen. Blanda i alla torra ingredienser. Hacka pistagenötter och rör ner. Lägg bakplåtspapper på två plåtar. Klicka ut smeten i 20 klickar. Toppa kakorna med chokladchunks och karamellfudge. Grädda mitt i ugnen, ca 10 min.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.