Chorizo och quinoasallad med apelsin och mynta
Scan
Scan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st Scan Chorizo2 dl Quinoa4 dl Hönsbuljong1 st Apelsin1 msk Olivolja1 tsk Spiskummin, mald2 st Avokado2 st Salladslökar1 kruka MyntaKoka quinoan i hönsbuljong enligt förpackningen. Låt svalna lite.
  • Riv skalet på apelsinen och pressa saften. Blanda ner den och skalet i quinoan tillsammans med olivolja och spiskummin.
  • Skär avokadon i bitar och strimla salladslöken, och blanda ner i quinoan. Smaka av med salt och peppar.
  • Grovhacka myntan och blanda ner i salladen.
  • Grilla eller stek korven i ca 7 minuter och servera med quinoasalladen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.