4 st
Scan Chorizo2 dl Quinoa4 dl Hönsbuljong1 st Apelsin1 msk Olivolja1 tsk Spiskummin, mald2 st Avokado2 st Salladslökar1 kruka MyntaKoka quinoan i hönsbuljong enligt förpackningen. Låt svalna lite.
Riv skalet på apelsinen och pressa saften. Blanda ner den och skalet i quinoan tillsammans med olivolja och spiskummin.
Skär avokadon i bitar och strimla salladslöken, och blanda ner i quinoan. Smaka av med salt och peppar.
Grovhacka myntan och blanda ner i salladen.
Grilla eller stek korven i ca 7 minuter och servera med quinoasalladen.
Skär tomaterna i mindre bitar, skiva löken, hacka pistagenötterna grovt och blanda med quinoan. Salt fetaost till söta gubbar och så myntaoch pistage på det
det tar bort beskheten som sitter i skalet) Skölj den färdigkokta quinoan i kallt vatten så att den inte är het och blanda den med resten av ingredienserna i en skål
Färskostdipp medapelsin, myntaoch koriander. Färskostdipp med soltorkad tomat och basilika. I vår familj gör vi en stor satsning på mer grönt på bordet till alla måltider och de två små tycker det är roligt att få fixa stavar av gurka, morot och bryta buketter av blomkål
Färskostdipp medapelsin, myntaoch koriander. Färskostdipp med soltorkad tomat och basilika. I vår familj gör vi en stor satsning på mer grönt på bordet till alla måltider och de två små tycker det är roligt att få fixa stavar av gurka, morot och bryta buketter av blomkål
Hacka myntaoch lägg allt en skål fylld med is. Avsluta med att hälla över sockerlagen och rör runt. Jag kikade in i kylskåpet och hittade rosé, apelsin, jordgubbar och en flaska Russian Water
Smaka av med salt, peppar och honung vid behov. Salt och peppar. Rör ner örter, vitlök och chili. 1 apelsin. 1 msk hackad mynta. Blanda osten med rivet skal från apelsinenoch 2 msk pressad apelsinsaft. 1 apelsin
Riv vitlöken fint, blanda med den mindre mängden salt och äggulor i en hög och smal bunke. Blanda ner de hackade örterna, apelsinskaloch citrussaften i aiolin
Serveras med turkisk youghurt och mango chutney. Lägg över linserna och sedan grönsakerna och korven. Lins och couscoussallad medchorizo2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i 10 minuter2 dl couscous fullkorn + 4 dl vatten0,5 pkt saffran1 msk flytande margarin1 tsk sambal oeleklägg couscous saffran margarin sambal i en skål och häll på varma vattnet rör om och sätt på lock. 1 hackad röd paprika1 hackad morot0,5 skivad purjolökfräses i lite smör och saltas250 gram chorizo i slantar stekes. Avsluta med 1 dl svarta oliver. 250 gram chorizo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.