Vispa grädden till skum och rör ner den tillsammans med florsocker i marscaponen. Rör samman mandelmassan med rivet apelsinskal och ägg, gärna med elvisp, till en jämn smet
Så såg jag hur Jamie Oliver gjorde denna variant med citron och limoncello istället för kaffe. Det behövs något som svarar emot marscaponen och grädden så att det inte blir för jolmigt
Marscapone hade nog varit att föredra, men man taver vad man haver vid spontanbakning. Det bästa med att ha sommar är att det ger utrymme för det där spontana
Gör kakaogelén och stryk på ett tunt lager ovanpå choladmoussen. Själv mjölar jag alltid formen med kakao när jag gör chokladkakor, tycker det blir snyggare så
En annan god marängtårta som jag bakade för ganska exakt på dagen för ett år sedan är denna Pavovla medmarscapone, lemoncurd, vit choklad och björnbär, som vi firade min systers födelsedag med
Vispa grädden till skum och rör ner den tillsammans med florsocker i marscaponen. Rör samman mandelmassan med rivet apelsinskal och ägg, gärna med elvisp, till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.