Jag fick ett fantastisk fint kokosnötsmjöl av mamma nyligen som jag va tvungen att testa, men har provat att baka med kokosnötsmjöl tidigare och det har blivit torrt och smaklöst så verkar vara vissa märken som fungerar
Bryt chokladen i mindre bitar och lägg i botten på ett glas. Värm mjölken försiktigt i en kastrull till rykpunkten (ca 65°) och vispa till ett mjukt skum
Jag har ju provat att göra cake balls med flera olika sorters kex och här kommer ännu en variant. Dessa cake balls är gjorda på Ballerina choko och doppade i Marabou mjölkchoklad
Blanda smeten i choko-smörblandningen. Testa med en träpinne om den är klar. 42 fick jag lust på chokokaka, 20. 70%200 g smör5 äggvitor5 äggulor1½ dl muscovadosocker (alternativ farinsocker)1 dl ströockerSmält choko och smör
ODENSE Choko Karamel. Kontrollera med en provsticka att kakan är klar innan du tar ut den. SYRLIG TOPPING Vispa samman färskost, florsocker, smör och finrivet skal från en citron med en elvisp
ODENSE Choko Karamel. Knäck i ägg och rör ner tillsammans med det smälta smöret. Hacka chokladen och rör ner i grädden tillsammans med salt så att allt smälter
Min chef försåg mig med lite naturpreparat så jag ska kunna repa mig. Så nu blir det ett varmt bad och fredagsdrinken blir idag en spetsad varm choklad med smak av apelsin
Häll lite guldpulver i en skål medChoko Karamelkulor. ODENSE Choko Karamel. Doppa pralinerna i den smälta chokladen med hjälp av en gaffel och lägg dem på ett galler
Oetker Choko strössel. Vispa resten av mjölken med ägget och rör ner i smeten. Känn efter med en gaffel eller en provsticka om cupcakesen är klara -provstickan skall inte bli kladdig
Garnera med avrunna mandarinklyftor, chokladdekorationer och choko dots. Chokladdekorationer och Choko Dots brukar ligga i affärsdisken bland de övriga bakvarorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.