Pajen är lättbakad och du gör den i olika steg, Börja med pajdegen, kyl och förbaka. Lägg i päron (använd med fördel mjuka päron, eller konserverade) och häll över fyllningen
Det bästa med hösten är ju alla frukter. Funkar ju det med. Vispad grädde hade vi till, men det är gott med en god hemmagjord vaniljsås eller vaniljglass
Ingredienser Portioner. 6 500 g rabarber 2 dl havregryn 2 dl socker 1 3/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 1 krm vaniljsocker 125 g smör 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl ljus sirap smör till formen Till servering vaniljglass Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Det är perfekt att baka en långpannekaka med rabarber till mina kunder i Annies Stuga. Den här kakan med havretosca bakade jag för några helger sedan och den var väldigt uppskattad av fikagästerna i stugan
Arbeta så lite som möjligt med degen. Toppa med färska eller frysta hallon. 1Slå tillbaka blandningen i kastrullen och värm krämen under noggrann omrörning med en visp och låt den få ett riktigt uppkok
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.