Blanda försiktigt runt med händerna. krama lite med händerna så att det klumpar sig lite. Blanda runt och krama med händerna så att det klumpar sig lite
) Nu har jag äntligen haft lite tid och testat Hus utstickarna, Patchwork cutters bårder mm, Kitchen Craft Marshmallows fondant (som var väldigt god och superlätt att jobba med) och Metallicfärg silver som var väldigt smidig att använda i och med att den är färdigblandad så man bara kan måla direkt på =)
Italienska köttbullarBlanda 500 g nötfärs med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Tillsätt 1 ägg och 2 pressade vitlöksklyftor. Tillsätt därefter 1 tsk torkad basilika, 0,5 msk senap, 0,5 dl riven parmesanost, 2 msk tomatpuré och 1,5 dl matlagningsgrädde. Forma till bullar och stek i 2 msk olja. Stek i 2 msk margarin. OreganokötbullarBlanda 0,5 dl ströbröd med 1 dl vatten och låt svälla i tio minuter. Blanda väl och forma bullar som steks i 2 msk smör. Vitlöksdoftande köttbullarBlanda 500 g nötfärs med2 pressade vitlöksklyftor, 2 msk potatismjöl, 1 tsk salt och 1 krm peppar. Forma till bullar och stek i 2 msk smör. 2 pressade vitlöksklyftor. 2 msk tomatpuré. 2 pressade vitlöksklyftor. 2 msk potatismjöl
Ett internationellt julbord med en blandning av olikasorters rätter. Tacoskal fyllda med äggröra och rökt lax toppad med rödlök och dill som Noven gjorde och var riktigt goda
Dekorera medchokladglasyren och vackra blommor. Chokladbotten. Chokladmousse. Hacka och smält chokladen över vattenbad eller på låg effekt i mikron, häll den varma grädden över och rör till en slät smet
Givetvis kan man ha räkor i fiskgrytan men de kan också vara med i en god förrätt. Så efter lite funderande blev det Piroger med hjälp av Frias helt fantastiska smördeg (glutenfri och mjölkfri)
Blanda i risvinägern som du har rört ihop med sockret. Vi gjorde tre olika sorter. Lägg sedan riset i vatten i 20 minuter. Låt det rinna av och lägg det i en gryta med 8 dl vatten. Skär upp rullen i ca 1 cm tjocka bitar med en vass kniv. Skär upp rullen i ca 1 cm tjocka bitar med en vass kniv. 20 minuter L
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.