Chokladtryffel med med ingefära, granatäpple och mandel
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g smör
  • 1 dl vispgrädde (gärna ekologisk)
  • 300 g mörk choklad 70 %, i bitar
  • 1 dl kvarg (10 %)
  • 0,5 dl sötmandel, finhackad
  • 0,5 dl frystorkade granatäppelkärnor (eller andra frystorkade bär)
  • 0,5 dl kanderad ingefära, små tärningar
  • 50 g smör 1 dl vispgrädde (gärna ekologisk) 300 g mörk choklad 70 %, i bitar 1 dl kvarg (10 %) 0,5 dl sötmandel, finhackad 0,5 dl frystorkade granatäppelkärnor (eller andra frystorkade bär) 0,5 dl kanderad ingefära, små tärningar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.