Koka upp grädde ochsmör i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Rör i kvarg ochapelsinskal. Bryt chokladen i bitar, rör ner den i grädden och låt den smälta
Koka upp grädde ochsmör i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Rör i kvarg ochapelsinskal. Bryt chokladen i bitar, rör ner den i grädden och låt den smälta
Koka upp grädde ochsmör i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Rör i kvarg ochapelsinskal. Bryt chokladen i bitar och rör ned i gräddblandningen så att det smälter
Vit chokladtryffelmedapelsinoch saffran, lyxigt julgodis. Idag har det gjortsjulgodisnämligen lyxiga tryfflar, vita chokladtryfflarmedapelsinoch saffran
Ingredienser Portioner. Ger 12-15 tryfflar 400 g kokta svarta bönor (avrunnen vikt) 4 msk agavesirap 1 mskkokosolja 2 msk kallt kaffe 1 1/2 dl kakao finrivet skal av 1/2 apelsin 150 g mörkchoklad finrivet skal av apelsin till garnering Lägg till i inköpslistan
Återigen en läckerhet somkollegan Lena har bjudit på, nämligen vit chokladtryffelmedlime. Jag som vanligtvis inte är så galen i vit choklad föll pladask vör de här små sötsyrliga läckerbitarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.