Dekorerade med några sockerblommor och serverade sedan med lättvispad grädde. I Nutellaganachen rörde jag i lite vit chokladsmörkräm jag hade över från en tårta men det är såklart lika gott med originalreceptet
Strö även på lite flingsalt på ytan innan du börjar med nästa lager. Vispa bara upp marängen samna dag den ska serveras och dekorera pajen med marängen
Saltkolasås. Kolasås. När nötterna börjar få färg och sockret börjar smälta, blanda i smör och grädde (måtten är ca, blanda så att det blir lite flytande kolamed nötterna)
Vispa några minuter med elvisp till du fått en fin jämn smet. Sonen har beställt tårta till Nationaldagen så nu har jag bakat en chokladtårta som jag hoppas är lika god som den ser ut
Det jag visste från början var att jag ville garnera med choklad-fingrar men sen satt jag och googlade tårtfyllningar och till slut bestämde jag mig för hallonmousse (för att få lite syrlighet) ochkolagrädde (för pappa älskar kola)
Den här tårtan innehöll min favorit kladdkaka eller fransk chokladtårta som det så fint heter då det är massor av smält choklad i dem istället för kakao
Låt hallonsåsen kallna. Den här fantastiskt goda tårtan är saftig och chokladstinn med en len och krämig hallonfyllning i mitten, helt perfekta smaker tillsammans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.