Första gången jag gjorde cookiesen (påLCHF-vis och med kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Teaterpjäsen Påklädaren står på menyn och innan dess ett glas vin och något gott att äta tillsammans med bästa vännen M som jag träffar alldeles för sällan
Chokladtårta. Avsluta med ett lager chokladkräm på toppen och runt om. Den här mastiga saken bjöd jag på i lördags, choklad, choklad och lite mer choklad
Önskar man bara chokladen i botten kan man frysa den en stund och sedan breda ut krämen ovanpå. Bred ut krämen över chokladsmeten och dra med en gaffel så att skikten blandas med varandra,
Ni hänger väl med hoppas jag. Hej igen på er. Inspirerad av det lyckade försöket med min laktos- och glutenfria ostkaka häromsistens, fick jag för mig att göra en äggakaka med smaksatt Keso
Bred frosting på den undre delen och lägg ihop med den övre. Kör bönorna i matberedare tillsammans med tre av äggen, vaniljextrakt, stevia och salt till en jämn smet
Hösten har verkligen sin charm med alla färgerna i naturen och den klara luften. Denna måndag bjöd på ett riktigt vackert höstväder och luften var så otroligt frisk att andas in
På helgerna lyxar vi alltid till det med bananpannkakor till frukost. Det fick bli en härlig blandning av jordgubbar och körsbär, vilket blev hur gott som helst
Tyvärr så saknar jag en glassmaskin så jag rör lite i glassen en gång i timmen, man får ta fram glassen i tid så den mjuknar lite och häll upp glassen i en vanlig glassförpackning med lock så kan man försöka minimera risken att få iskristaller i glassen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.