Det är något fantastiskt med storslagna bakverk som kräver minimalt medingredienser, kraft och tid. Nu har det gått alldeles för lång tid sen jag gjorde något riktigt chokladigt så jag passade på när jag testade mig fram med glutenfri bakning
För att göra dessa godingar så behövs bara TRE ingredienser där hemma. Bara tre ingredienser. 2 ½ dl Nutella. 2 ägg. Sätt på ugnen på 225 grader. 2. Klicka ut smeten i 9 stora eller 12 små formar och grädda i 10-12 minuter. 2 ½ dl Nutella. 2 ägg 10 msk mjöl
Det funkar ju inte hemma hos mig, där Nutellan envisas med att hamna i min mage hela tiden. Det gäller ju bara att hitta rätt tillfälle och det infann sig nu i helgen
Känn med en provsticka. Den var jättelätt att göra och den innehåller bara 4 ingredienser vilket är perfekt. 2 ägg. 2–3 msk Nutella. Vispa Nutella och ägg med en elvisp i ca 1 min. 2. Bred ut smeten i en form, ca 11 x 18 cm eller ca 20 x 20 cm i diameter, smord och bröad eller klädd med bakplåtspapper. Grädda kakan mitt i ugnen i 15–20 min beroende på om du vill ha dem lite kladdiga eller inte. 2 ägg 1 nypa salt
Kommentarer
mjöd.se
Genialt!
Logga in eller Registrera för att kommentera.