En väldigt god tårta som passar perfekt att servera med färska bär och/eller frukter. Jag skulle även dekorera med lite chokladkrisp, men glömde totalt bort det i kalasstressen
Ta fram glasen med moussen. Vit chokladmousse. Lägg lite rårörda lingon i glaset, lägg några sockrade lingon ovanpå och strö över de smulade pepparkakorna
Chokladtårta. Smörj en form och pudra med kakao. Låt sedan smöret smälta med chokladen. Den här mastiga saken bjöd jag på i lördags, choklad, choklad och lite mer choklad
Vit mjuk chokladmousse toppad medjordgubbaroch yuzu curd. Jag valde att göra den vita chokladmoussen lätt syrlig med lite kesella för att den inte skulle bli översöt
Bred ut krämen på den kalla kakan och toppa medjordgubbar. Vispa grädden och blanda därefter ner mascarponen och vispa tills du har en slät smet, sockra ev med lite vaniljsocker
Chokladtårtamed dulce de leche-fyllning toppad med körsbär ochjordgubbar. Idag fick jag ett sådant enormt sug efter tårta, jag valde att göra en sockerkaksbotten med smak av ljuvlig ljuschoklad och fylla dessa saftiga bottnar med dulce de leche-grädde och som avslutning toppade jag med färska jordgubbaroch körsbär
De var också väldigt nyfikna på att få smaka lite raw food, så i ochmed den beställningen komponerade jag ihop ett nytt chokladtårtsrecept som jag tänkte dela med mig nu
Till dessert på nyår gjorde jag chokladmousse på vit och mörk choklad som jag serverade i glas och toppade med limemarinerade jordgubbaroch dekorerade med chokladhjärtan
En av favoriterna på gårdagens temadag med franska bakverk blev den franska chokladtårtan. Skär kakan i smala bitar och servera med grädde och färska bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.