Hej och välkomna till min blogg. Här i bloggen skriver jag allt som händer i mitt liv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
När vi skulle ha möte på jobbet förra veckan ville jag som vanligt baka något och ta med. Tänkte dessutom att de skulle vara lätta att ta med sig på pendeltåget
I dag bjuder jag på rawfood chokladrutormed gojiär. Mixa allt sammans till en smet med en handmixer. Klipp dadlarna i små bitar och lägg ner i en bunke, häll även ner gojibär, kakao, olivolja och vatten
Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao. Låt kakan svalna och skär i rutor. 5 dl mjölk Kokostopping 75 g smör 1 dl mörk sirap 1 dl pressad apelsinsaft 2 dl strösocker 6 dl kokos Ugn 225 graderVispa ägg och socker vitt och pösigt. 1Vänd ner mjölblandningen växelvis med smör och mjölk. Blanda till en smet och häll i form, 20x30 cm, klädd med bakplåtspapper. 1Grädda i 20 minuter och låt svalna. Rör ner sirap, apelsinsaft, socker och kokos, sjud i 5 minuter. 1Bred kokostoppingen försiktigt över kakan och grädda i 7 minuter till
Garnera med jordgubbar. Blanda nutella och mascarpone. Man kan frysa skapelserna innan man garnerar dem med jordgubbar men här stod de bara en timme i kylskåp
Chokladrutormed mandelsmör och kokos. Ekologiskt, supersnabbt och extremt gott. The post Chokladrutormed mandelsmör och kokosflingor appeared first on ceciliafolkesson
Den här kakan är egentligen min favoritkaka – men då med nötter. Klicka här för nötchokladrutor. Idag provade jag att göra den utan nötter – och det var inte dumt det heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.