Skär varje längd i bitar så att de tillsamman stämmer överens med det antal receptet avser. Låt degplattorna tina på plåt med bakplåtspapper ca 15 minuter. Glasyren 1 Blanda florsocker med saft eller sylt och vatten till en jämn glasyr
Ersätt mjölet med potatismjöl. Klä en långpanna 30 x 40 cm med bakplåtspapper. 1Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten. 1Bred ut smeten jämnt i långpannan med hjälp av en slickepott. 1Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper. 1Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. 1Rulla ihop kakan med hjälp av papperet, från långsidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.