Det här är ett recept på en klassisk chokladkaka med ursprung från min moster Anckie. Jag tycker ofta sockerkakor kan vara torra, smula sönder när man skär i dem
Lägg bakplåtspapper i en ugnsplåt med kanter och häll sedan i smeten. Själv hade jag glömt av hur enkelt det var att göra rulltårta, även om den inte blev helt perfekt så tycker jag inte det gör något, är det hembakat så är det eller hur
Sikta i mjölblandningen och vänd runt försiktigt med en slickepott, avsluta med mjölken. För att lossa bakplåtspappret lättare kan du pensla med kallt vatten på pappret lite innan och lossa det försiktigt
Blanda samman potatismjölet med vetemjöl, kakao och bakpulver. Lägg kakan med skarven nedåt. Bred ut smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna med måtten 30x40 cm
Blanda samman potatismjölet med vetemjöl, kakao och bakpulver. Lägg kakan med skarven nedåt. Bred ut smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna med måtten 30x40 cm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.