2 msk chokladpulver, typ O'boy. 2 msk chokladpulver, typ O'boy. Iced frappé mocha. Jag gjorde misstaget att prova en Iced frappé mocha på McDonalds i början av sommaren
Hemmagjort chokladpulver. Chokladpudding är en fantastiskt underskattad efterrätt tycker jag. Den här krämiga varianten går att göra barnsligt enkel och god med mjölkchoklad, eller som här, lite vuxnare och lyxigare med en skvätt rom och riktigt mörk choklad
3 msk O,boy chokladpulver. Idag har jag bakat chokladmuffins som inte tog mer än 20 minuter att baka, jag hade även på lite mjölkchoklad bitar som smälte på själva muffinsen i ugnen
Min väninna Ida introducerade mig till proteinpulver förra sommaren och sedan dess är jag hooked på Body Science Vassleproteinpulver som finns i flera riktigt goda smaker, där favvon helt klart är Päronsplitt som jag blandar med kvarg och äter till mellanmål
Hemmagjort chokladpulver. Visst, det tar lite extra tid att göra sitt eget godis, men det är också något av det trevligaste man kan ge bort i påskpresent
Tillsätt vanilj och chokladpulver. Chokladfrosting450 gram smör3-4 cup florsocker (beroende på din sockertolerans, jag använde 3 cups)3 tsk vaniljsocker3/4 cup oboy eller liknande chokladpulver375g mörk choklad, hackade och smält1/2 cup vispgräddeVispa florsocker och smör mjukt och fluffigt i ca 1 minut
1 dl frukt eller bär, eller några teskedar oboy eller chokladpulver, eller en halv banan. 1 dl frukt eller bär, eller några teskedar oboy eller chokladpulver, eller en halv banan
2 msk chokladpulver, typ oboy. 2 msk chokladpulver, typ oboy. Idag kör vi på riktiga kladdkake muffins. De är kanske inte så himla finna men de är sjukt goda
Choklad- & Vaniljmuffins10 stora 4 dl vetemjöl3 msk kakao2 msk chokladpulver (o´boy eller liknande)1 tsk bakpulver0,25 tsk bikarbonat0,5 tsk salt1,5 dl strösocker1 ägg, lätt vispat2,25 dl mjölk2 tsk vaniljsocker75 g smör, smält och avsvalnat Topping1,5 dl vispgrädde1,5 dl strösocker0,5 dl ljus sirap0,5 msk smör2 dl salta jordnötter Gör så härFörvärm ugnen till 200 graderPlacera ut pappersformar på en plåt,eller smöra fördjupningarna i en muffinsplåtBlanda samman de torra ingredienserna, utom vaniljsocker, i en stor skålI en annan skål blandar du ägg, mjölk, vaniljsocker och smält smörTillsätt blandningen till de torra ingredienserna ochrör om lätt tills allt precis har blandatsFördela smeten jämt i de förberedda formarnaGrädda i ca 20 minuter eller till muffinsen rest sig och är fastaLåt svalna på plåten i 5 minuterFlytta dem sedan till ett galler Häll grädde, socker och sirap till toppingen i en kastrull, låt det koka ordentligt till 120 grader, rör då och dåTa bort från värmen och klicka ner smöretRör om ordentligt och blanda ner jordnötternaHäll nötkolan över muffinsen och låt stelna 10 stora. 2 msk chokladpulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.