Resultatet blev chokladpraliner utan socker och raw chokladbollar. Inspirationen till mitt nyttiga godis fick jag av Åsa - Fyscoachen och Ett bättre du-Sofia
Goda salta räkor kan man inte få förmycket av och i kombination med en krämig tomatiserad soppa med curry kompletterar de bra med sin sälta till torsken
Smält cocosfett, jordnötsmör och smör i en kastrull och ta bort den från plattan. Detta är något för er som äter liberal LCHF eller bara älskar chokladgodis
Nu börjar det ju dra ihop sig till midsommar och jag njuter till fullo av den tid som är just nu. Det är så lätt att den här vackra tiden glöms bort av att man går och väntar på semestern
I löööv thaimat, sushi ochannat japansk, kinabufféer, vietnamesiskt, mongoliskt. Jag vet inte vad det är med mig och asiatisk mat, men det känns som om det är jag på något sätt
Värm sedan det under omrörning och ta bort kastrullen från plattan när alla godisar har smält. Lägg mjöl, socker, bakpulver, salt och smör i en bunke och vispa ihop ingredienserna
Jag fortsätter prova mig fram i Anna och Fanny Bergenströms fina kokbok Det goda enkla. Senaste receptet är Annas fänkålssallad med citron och parmesan
Från början var de raw chokladbars, men med lite extra kokosolja så de blev enklare att rulla och doppade i mörk choklad har de nu blivit nyttiga chokladpraliner istället
Basen till grytan står och puttrar på spisen nu och jag längtar redan tills vi ska äta. Hoppade över fänkålen och la till färska tomater, paprikapulver, tomatpuré och hummerfond
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.