Ont om tid är det också gott om så idag jobbar Bevemyrs pragmatiskt och slår fyra goda flugor i en smäll och bloggar ett helt gäng med juliga godisrecept på en gång
Lägg blandningen på en plåt med bakplåtspapper och rosta i 200 gr. Busenkelt att göra själv. 4dl mandlar 1 äggvita 1tsk kanel 1dl socker Vispa upp äggvitan lätt, häll i mandlarna och rör om
Här har jag även lite mer margarin i pajen så täcket blir lite klumpigare och inte så “tort” som traditionell smulpaj, men det är bara att sprida ut klumparna över pajen med fingrarna
Dessa knapriga biscotties med både choklad och mandel gick hem hos maken, dock inte barnen. Inte helt nöjd med dessa bilder, lite för mycket löv för min smak men det gäller att vidga sina vyer och testa nya miljöer
Med flagad mandel, sesamfrön och riven ost, blev snacks helt plötsligt både goda och nyttiga. Jag använde Storsjö Svart, från Milko, men det fungerar förstås bra med andra smakrika ostar också
Rör ofta med trägaffel. 200 g hel sötmandel. 200 g hel sötmandel. Brända mandlar är så njami. Det är en av de mysiga små sakerna såhär i vintertid när man går ute på stan eller på marknader
Personligen köper jag oftast ekologiska nötter som blivit allt vanligare bland nötutbudet i våra vanligaste livsmedelsbutiker, vilket gör att man kan slippa att få i sig alla onödiga bekämpningsmedel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.