Blir man lycklig av choklad. Nu kan jag inte svara för vad ni andra blir glada av, men jag blir fullkomligt salig av denna underbara gudagåva…Vispa ihop en len chokladkräm och släng ned denna i en smäktande kolakaksbotten
Svårt att inte le när man får sätta tänderna i den här krämiga chokladpajen iallafall. Chokladpaj,. Häll fyllningen i formen och grädda pajen ca 10 minuter långt ner i ugnen i 175 grader
Lägg marängen i en sprits med valfri tyll och spritsa på chokladpajen. Sätt ugnen på 175 grader. Grädda i mitten av ugnen i 10-12 minuter. Sätt ugnen på 175 °C. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar botten, 24-27 cm diameter, och förbaka den i ugnen i cirka 20 minuter. Grädda mitt i ugnen i 175 °C (varmluft 150 °C) och grädda i cirka 30 minuter. Låt vila i 15 minuter innan de sätts in i nedre delen av ugnen i 150 °C och gräddas i ca 12-15 minuter. Häll upp i formen och grädda mitt i ugnen i 25-40 minuter i 175 °C. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i 45-60 minuter. Grädda mitt i ugnen i 175 °C i cirka 10 minuter. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 °C i cirka 40 minuter. Sätt ugnen på 175 °C. Grädda mitt i ugnen i 12 minuter. Sänk ugnsvärmen till 150 °C. Häll smeten över bottnen och grädda mitt i ugnen i cirka 15 minuter. Grädda i mitten av ugnen i 10-12 minuter Låt svalna. 24-27 cm diameter, och förbaka den i ugnen i cirka 20 minuter Vispa ihop ägg, äggulor och socker, tillsätt vispgrädden och till sist citronjuice och skal. Grädda mitt i ugnen i 175 °C (varmluft 150 °C) och grädda i cirka 30 minuter Dofta florsocker över kakorna vid serveringen. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i 45-60 minuter Låt kakan svalna på galler. Grädda mitt i ugnen i 175 °C i cirka 10 minuter Börja med aprikoserna till fyllningen. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 °C i cirka 40 minuter Stjälp upp kakan och låt den svalna innan den delas i fyra bottnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.