Idag är det chokladmuffinsdagen. med gott samvete frossa i sig sötsaker. Chokladmuffins,. - Toppa varje muffinsform med resterande delen av den hackade chokladen
Dessa underbara, fullspäckade, kladdiga chokladmuffins fick jag ögonen på vid ett besök på bloggen Min Lilla Kokvrå, som är en superfin och innehållsrik matblogg som jag regelbundet besöker (se här)
1 dl riven/hackad valfri Toblerone. Vispa ägg och socker, ha i resten av ingredienserna, häll upp i vanliga muffinsformar till 2/3 och grädda i 175°C ca 8-10 min
1 dl riven/hackad valfri Toblerone. Vispa ägg och socker, ha i resten av ingredienserna, häll upp i vanliga muffinsformar till 2/3 och grädda i 175°C ca 8-10 min
Börja med att röra ihop socker och ägg tills det blir vitt och poröst. När du tagit ut muffinsarna, låt dem svalna ett tag och ha sedan på lite av den vita chokladen på toppen och strö på strössel
Här kommer receptet på chokladmuffinsmed bitar av vit choklad. Riktigt goda chokladmuffins, som vi lyckades ta ut i rätt tid för den där sega mjuka kärnan i mitten
Servera tillsammans med t ex björnbär och gärna lite extra riven vittoblerone ovanpå. Bland annat fick en gigantisk påse medmini-toblerone följa med hem
Idag kommer hur som helst receptet på mina Chokladmuffinsmedvit chokladfrosting. Chokladmuffins. Jag tänkte att ni får stå ut med lite recept här framöver
Tillsätt den vita chokladen samt philadelphia och blanda till en jämn smet. (med detta recept får du 15 cupcakes/muffins). Ingredienser Muffins75 g smör2,5 dl mjölk1 dl kakao2,5 dl socker1 ägg3 dl mjöl2 tsk bakpulver1 tsk vaniljsockerIngredienser Frosting200 g vit choklad100 g rumstemp. Klicka på 1-1,5 tsk dulche, strö över flingsalt och toppa med frosting
Häll smeten i smord form med löstagbara. Det var gott man känner direkt smak av toblerone, åh gött. Låt den stå kallt i nån timme innan och serveras med vispad grädde eller glass till
Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. 2 gelatinblad3 dl grädde1 dl mjölk2 msk socker100 gram vit chokladGör såhär. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i ca 5 minuter
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. Den där lite odefinierbara, kalla, vita såsen passar faktiskt väldigt bra till fiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
Smält vit choklad försiktigt tillsammans med vispgrädden och häll i det philadelphiasmeten. Alla Hjärtans Dag närmar sig med stormsteg och varför inte baka en god cheesecake tills dess
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.