Pensla gifflarna med uppvispat ägg. Garnera med siktat florsocker, citronmeliss och några hallon. Lägg dem på plåt med bakplåtspapper och låt jäsa under bakduk i cirka 25 minuter
Det här är en liknande kaka men med kakao och vem tackar nej till choklad. Nu håller jag på att packa väskan för två planeringsdagar med jobbet i Piteå
Har bland annat ett godisrecept som funnit med i släkten i flera generationer och som jag längtat så efter att kunna dela med er och nu har jag äntligen fått tag på det efter att det varit borta i många år, så det kommer framöver
I helgen bakade jag chokladmuffinsmedvaniljkräm och när de dessutom kommer i fina formar (som jag förövrigt vann hos Maria) så gör det ju inte saken sämre
Börja medvaniljkrämen. Kyl omedelbart kastrullen i kallt vatten under omrörning. Vaniljkräm. Gör därefter ett litet hål i smeten och fyll på med en tesked vaniljkräm i varje muffins
Igår kväll bakade vi dessa supergoda chokladmuffins. Brorsdottern som verkar ha ett lika stort intresse för bakning som sin faster dekorerade sedan med frosting, hallon, vit choklad och lite strössel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.