Chokladmuffins med frosting - Recept | Arla
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g Arla® Svenskt Smör
  • 12½ dl strösocker
  • 11 dl kakao
  • 12 tsk vaniljsocker
  • 12 ägg
  • 12 dl vetemjöl
  • 150 g Arla® Svenskt Smör
  • 1250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj
  • 1 körsbär t ex hallon, blåbär eller jordgubbar
  • 1 Receptet gäller för 16 st 150 g Arla® Svenskt Smör 2½ dl strösocker 1 dl kakao 2 tsk vaniljsocker 2 ägg 2 dl vetemjöl Frosting: 50 g Arla® Svenskt Smör 250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj körsbär t ex hallon, blåbär eller jordgubbarGör så här Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Rör ner socker, kakao och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget och till sist mjölet. Klicka ut smeten i pappersformar. Grädda i mitten av ugnen 12–14 min. Smält smöret till frostingen och låt det svalna. Rör ner kvarg. Bred frosting över muffinsen och låt stelna i kyl. Garnera med bär.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.