Dom här sötsakerna bakade jag häromdagen och fick en önskan från en i hemmet att göra chokladmintkrämen idag igen eftersom den är så himla god och det gjorde jag ju med glädje, det här är ett jättebra basrecept på muffins som är glutenfria, utan vetestärkelse och mjölk/laktos
Rör banan, socker och ägg till en nästan jämn smet. Tillsätt smält smör och filmjölk/gräddfil/mjölk. Blanda gärna ljus och/eller mörk choklad efter eget tycke och smak
Servera kakan med lite grädde så blir det extra gott. Vispa ägg och socker pösigt. Häll mjölk och mjöl i äggsmeten och koka upp, och koka sen på svag värme tills det tjocknar
Rör ihop ägg och socker. Servera med vaniljglass. Tryck ner en dumlekola i varje muffins. Blanda de torra ingredienserna och tillsätt sedan i äggblandningen
Jag väntar med spänning på mitt exemplar, hon är en grym bagare och en otrolig inspiratör. I förra veckan bakade Camilla en saftig chokladmuffins som både är laktos- och glutenfri samt vegansk
Chokladmuffins. Bryn smöret och låt chokladen smälta med smöret. Vispa ägg och socker vitt och fluffigt. Rör ihop Philadelphiaost med äggula och florsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.