Smakar lite som kolasnittar men i en mjuk kaka med massa daim i. )Men inte gjorde jag bara dessa utan det blev en sats chocolate chip cookies med lakrits också
Kakan består av en härligt spröd botten, en krämig kolafyllning som toppas med en len mjölkchoklad. Sikta ner mjölet i en skål och arbeta in smöret med fingertopparna till en smulig deg
Rör smör och socker fluffigt med elvisp eller för hand. Servera kokoskakan som den är eller med lätt vispad grädde samt färska bär som jordgubbar, hallon, vinbär eller blåbär
De här chokladkakorna är för smarriga med en smak av skumtomtar. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Tryck med en gaffel på bollarna så att det bildas ett mönster
Pensla med ägg och grädda mitt i ugnen i 6-8 minuter i 250C tills de får lite färg. Rimbobullar påminner mig alltid om ”lite äldre damer” som bjuder på bullar en sommardag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.