) Chokladmoussetårta med hallon och lakrits, 8-10 portionerKladdkakebotten. Den här moussetårtan som jag gjorde till min jobbarkompis Marijas födelsedag har tre smaskiga skikt
Okej, okej, vi vet att det är fettisdagen idag men något recept på fastlagsbullar kan vi tyvärr inte erbjuda er, varken i dag eller någon annan dag inom den närmsta framtiden
Det är inte så att jag uppfunnit hjulet igen utan jag har plockat lite inspiration från ett recept från Green Kitchen Stories men ändrat lite så det passar mig
Sätt ugnen på 175°C och smöra kanterna på en springform och lägg bakplåtspapper i botten. Riv mandelmassan och vispa med äggen till en jämn, fluffig smet
Här kommer receptet på en av de bästa tårtor jag ätit, någonsin. Till min stora lycka gick det alldeles utmärkt att halvera receptet och göra tårtan i min lilla form, 16 cm i diameter. Med detta recept blir det 6-8 bitar
Brun mousse. Hacka chokladen. Värm hälften av grädden i en kastrull. Ta bort kastrullen från värmen och rör ner chokladen i grädden tills den smält och chokladröran är blank och slät
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.