Jag lade upp allt på ett stort runt fat, fetan i mitten ochdadlarna runtom med varsin tandpetare i. Någon av gästerna var faktiskt ganska skeptisk mot de små dadlarna, men efter löfte om att få spotta ut dom om de inte passade utan att skämmas, så tror jag bestämt att hon högg in på flera stycken = ) De var riktigt goda de små rackarna
Dela, kärna ur och gröp ur avokadonoch kör i en mixer ihop med övriga ingredienser. Den är raw som det så fint heter, och väljer man att söta den med agavesirap istället för honung är den även helt vegansk
) Så god med kraftig chokladsmak, krämighet från avokadonochdadlarnas sötma. Jag har testat en annan variant av denna chokladmousse tidigare som jag gillade och denna gjorde mig inte heller besviken
Forma smeten till minibars och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Kyl igen och förvara dem kallt. 225 g dadlar, urkärnade. 1225 g dadlar, urkärnade 200 g kokosflingor 1 tsk vaniljpulver 0,5 tsk kanel 1,5 dl kokosgrädde 1 lime, skal av
Sallad på havskräfta, rostad majs, avokadooch bondbönorPortioner. Lägg ut alla ingredienser på tallrik, forma citroncrèmen till små ägg och placera på tallriken, avsluta med att plocka små dillkvistar och mangoldskott att dekorera med
Ett gäng vänner samlades, åt pannkakslunch tillsammans, välkomnade våren och utbytte presenter till en anonym mottagare, typ som julklappsspelet fast på våren
Lägg upp sallad på tallrikar ochpå med musslorna. Sallad med en skivad avokado (bort med de vita delarna), en avokado skivad, hackad koriander, en hackad chili, en riven vitlöksklyfta och lite pumpafrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.