Blanda väl och låt puttra i nån minut till på spisen. Häll över crèmen i en spritspåse. 13 dl strösocker. 13 dl vatten. 13 msk potatismjöl. 13,5 msk vatten. 1Rabarber- och hallonkräm450 g rabarber 200 g frysta hallon 3 dl strösocker 3 dl vatten 0,5 msk citronzest 3 msk potatismjöl 3,5 msk vatten ev röd hushållsfärg
I december när jag fyllde år gjorde vi chokladmousse. Det kanske inte är en så speciell efterrätt att göra på födelsedagen men den kändes lite lagom efter julhelgens sockerfrossande
Ingredienser. November 2, 2016 13. Men det allra bästa med den här pajen är nog ändå att den bara görs på 4 ynka ingredienser och svängs ihop på under halvtimmen. 1 burk karamelliserad mjölk à 397 g. Sätt ugnen på 175 grader. 3
) Fort går det också, man bara slänger ner ingredienserna i en mixer och kör loss, sen är det klart. Här kommer en chockerande nyttig chokladmousse, i alla fall för att komma från mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.