Chokladkryddad fläskfilé med rotfruktsterrin, kanelstekta äpplen och cognacssås
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 smör
  • 1 kg fläskfilé (er)
  • 3 st ägg
  • 200 gram lagrad ost , riven
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 st palsternacka(or) , (200 g)
  • 6 st potatis(ar) , (ca 400 g)
  • 1 st morot
  • 1 bit(ar) rotselleri , (250 g)
  • 1 dl muscovadosocker
  • 50 gram choklad , (70% kakaohalt)
  • 1 tsk salt
  • 4 st vitlöksklyfta (or)
  • 4 st Schalottenlök (ar)
  • 1 msk olivolja
  • 3 msk kalvfond , konc
  • 3 dl vatten
  • 1 dl grädde
  • 2 st Schalottenlök (ar)
  • 1 smör
  • 4 msk Cognac
  • 1 tsk kanel
  • 50 gram smör
  • 4 st äpple(n) , syrliga

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.