Blev även sötpotatischips med salt och vinäger (typ det bästa jag vet). Här är det bara att välja dina favorit nötter, jag hade pistage, mandel och cashewnötter
Lägg de marinerade jordgubbarna i en skål, lägg på en klick kvarg samt toppa med fröcrax. Skölj och skiva jordgubbarna, riv över limezest och pressad limesaft
Det blev sparrissoppa med en chokladkräm till efterrätt. Chokladkrämmednötter och fikon4 portioner 100 g ljus choklad50 g mörk choklad (64%)1,5 dl gräddfil2 msk hasselnötter1 krm olja2 krm salt0,5 tsk strösocker2 torkade fikon2 msk torkade tranbär40 g nougat Gör så härDela all choklad i mindre bitar och smält i ett vattenbadTillsätt gräddfilBlanda och häll krämen i portionsskålar/glasStäll in i kylenRosta nötterna i en torr stekpannaHäll över olja, salt och sockerLåt sockret karamelliseras och nötterna svalna på ett bakplåtspapper ToppingHackade nötter, frukt och nougatToppa krämen med nöt- och frukthacket 4 portioner. 2 msk hasselnötter
Pannacotta medvaniljmarinerade jordggubbar. Dela vaniljstången till pannacottan, och skarpa skrapa ur fröna och koka upp med vispgrädde, mjölk och socker
Finhacka chokladen till chokladkrämen och lägg den i en bunke. Vänd ner detta med en slickepott. Grovhacka jordnötter och mandlar och fördela över krämen
Servera nötterna varma tillsammans med ljummen brownie och iskall vaniljglass. Så det receptet får ni hämta därifrån ifall ni vill göra dem, annars funkar det lika bra med vilken kladdkaka som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.