Förutom att använda dem direkt till tex en pasta, paj eller pizza så kan man (såvitt jag googlat mig till det) ”konservera” dem genom att lägga dem i en burk och sedan täcka dem med olja
Tunt, mjukt, proteinrikt bröd med timjan, havssalt, svartpeppar ocholivolja. Smält kokosoljan och häll ner den tillsammans med mjölken i dom torra ingredienserna
Det första "basbrödet" innehåller olivoljaoch havsalt, det andra är smaksatt med soltorkad tomat och oregano och den tredje med svarta oliver, rosmarin och timjan
Men nu var det så att jag skulle göra en chokladtårta och kände att jag inte riktigt ville fylla den med vaniljkräm, sökte runt lite efter recept på en motsvarande chokladkräm men hittade inget recept som riktigt föll mig i smaken
Späd med mjölken under kraftig omrörning/vispning till en jämn och tjock smet. Smält smöret i en tjockbottnad kastrull och vispa ner mjölet till en slät massa/smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.