Tänk bara på att börja medkolasåsen innan ni sätter igång med själva milkshaken. Va säger ni om att kickstarta denna vecka med ett nytt smarrigt recept
Jag använde en sån där medicinkopp som man får med från apoteket. Save Saltedcaramel Cookiecups. Fyll “kopparna” nästan hela vägen upp med dulce de leche
Koka på medelhög värme under ständig omrörning , tills den blir karamell färgad. SaltedCaramel Cups. Ställ dom i en muffinsform, ni vet en sån där plåt med hål i om ni har men funkar lika bra att ställa dom på en tallrik
Det är alltså brownie med ett lager kolasås i mitten också lite flingsalt på toppen. Mäktiga, superchokladiga brownies med ett lager karamellsås toppat med lite flingsalt
Med dessa saltedcaramel cashew barsen vet jag att ni hade imponerat. Bakade ni mina saffransbullar fyllda med pistage eller kanske dem fyllda med morot-, vanilj och philadelphiakräm
Toppa med flingsalt. 1. Smält kokosoljan i en kastrull. Blanda ner agavesirap, salt och kakao. Tillsätt mer/mindre agavesirap för sötare/beskare choklad
Den är sötad med dadlar och innehåller ingen annan sötning. WOW. Det är helt omöjligt att gissa huvudingrediensen i den här vegan/växtbaserade, no-bake magi-tårtan bara genom att smaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.