helt oemotståndliga kakor som vi bakade under tiden med trädgårdskafeet. Tre satser mjölkchokladsnittar gräddades hemma i köket alltmedan vi försökte avhålla oss från att äta upp alltihopa själv
Ni som har följt mig ett tag vet att jag älskar skumbollar och nu har jag nog gjort de godaste skumbollarna någonsin - Kolaskumbollar medsaltkolafyllning
God är den, i alla fall, och havssaltet är viktigt, glöm inte det. Där blev vi rejält bortskämda med välkomstdrink och trerätters, och jag smorde chockerande nog i mig inte en utan två skålar med bouillabaisse
Det blev en riktigt mysig lördag som startade med en springrunda och lite frukost. Sen en snabbdate med mamma och pappa och efter det lunchbesök av vänner
Mosa bananen och blanda den med ägg, kakao och en nypa salt. Det kan bli allt från en bit mörk choklad, en bulle, kex med ost till kvarg/proteinpudding med frukt och bär
Rör ner kakao, sirap och salt. Kakan är galet god, kletig kladdkaka med en kokostosca på toppen. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll den med smeten
Sikta ner vetemjöl och tillsätt salt. Smöra och bröda en form med kokos. Vispa rumstempererat smör och socker med elvisp och vispa därefter ner en äggula i taget
Vissa gånger lyckas man sådär fullständigt med sitt recept. )Sega chokladkakor ca 70 st270 g smör2 dl strösocker85 g ljust muscovadosocker1 1/2 dl mörk sirap5 1/2 dl vetemjöl1 dl kakao1 1/2 tsk bikarbonat3 tsk florsocker1/2 tsk vaniljpulverSätt ugnen på 175°C. Sega chokladkakor ca 70 st
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.