Fallet med den sega chokladkakan med espresso ochflingsalt. Ja, jag har till ochmed bakat vissa saker flera gånger, då den ursprungliga idén inte riktigt föll så väl ut som jag både hoppats och livligt föreställt mig
Som vanligt när det gäller cookies så är det viktigt att hålla koll på tiden – det är ofta svårt att se om kakor av det här slaget är färdiga bara genom att titta på dom, dom blir lätt för gräddade ochdärmed alldeles för hårda
Oftast när jag bakar chokladkakor så är det ju choklad i kakorna och inte som här kakao. Alla torra ingredienser och smörmjölken blandas med äggsockret
Det jag gillar med det här receptet är att man inte försöker ersätta mjöl och socker. med något annat, så man behöver inte köpa speciella ingredienser som blir stående hemma sen
Går att variera med tillbehör som vispad kokosgrädde, nicecream, bär eller annat du tycker om, men passar också bra bara som den är då den är både smakrik och saftig
MonteringLägg chokladkakan på nötbottnen och skär försiktigt i bitar med en varm vass kniv. Vilken tur då att jag har en man som mer än gärna pular med många dessertmoment när det är festligheter på gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.