Chokladkaka med pepparkaksfrosting och lingon
Blåbärsspecialkost.se
Blåbärsspecialkost.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6-10 portioner
  • 1 pkt
  • 2 dl sukrin melis
  • 2 dl teffmjöl
  • 4 msk kakao
  • 2 msk flytande mjölkfritt margarin
  • 2,5 dl naturell sojayoghurt
  • 0,5 tsk pepparkakskrydda
  • 2 dl sukrinmelis
  • 4 tsk
  • 1-2 dl frysta lingon
  • 1. Chokladkakan: sätt på ugnen på 200 grader
  • 2. Vispa grädden till ett hårt skum (tänk som när ni ska göra maränger,så pass hårt skum)
  • 6. Grädda i mitten av ugnen i 10 min
  • 7. Själp upp kakan på ett fat och låt svalna under bakduk.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.