Jag gjorde om ett recept från en annan mjuk kaka och fick till denna chokladkaka som är riktigt god för att citera mannen "luktar och smakar som en chokladkaka men vad den ser ut som vet jag inte helt
Detta recept är från Katrin Zytomierskas bok Sött och annat gott - det goda LCHF-baket. I receptet ska det egentligen vara Sukrin melis, men det hade jag inte hemma, så det fick bli stevia i min istället
Just nu så bakar jag väldigt mycket och har massa idéer på lager som vill ut och testas. Denna chokladkaka har jag bakat flera gånger och den är SÅ god
Chokladkaka med frostingCHOKLADKAKA MED CHOCOLATE WHIPPED CREAM CHEESE FROSTING (LCHF)Chokladkaka. Chocolate whipped cream cheese frostingChokladkakan som jag skrev om i söndags åt vi inte bara som den var utan jag gjorde en chokladfrosting till som spritsades på kakan
För några dagar sedan bakade jag en farligt god chokladkaka. Receptet hittade jag här. Den här gången gjorde jag ingen glasyr på kakan utan serverade den med vispad grädde smaksatt med lite sukrin och vaniljpulver
Idag testade jag något nytt. Jag vet ju att man kan göra 2 minuters bröd i mikrovågsugnen och då tänkte jag att det borde gå lika bra att göra en mjuk chokladkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.