Med lite smak av kola och choklad. Smaskiga till en kopp kaffe. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Här bjuder jag på en god kaka som är enkelt och goda att röra i hop och att snabbt grädda i ugnen. Perfekt inför oväntat besök eller om du är sugen på något, eller varför inte bjuda på till dina kollegor och eller vänner
Den här kakan kanske inte riktigt platsar som kladdkaka, men något ditåt i alla fall. Hursomhelst är den VÄLDIGT god och med potential att förgylla vilket kalas eller begivenhet som helst
här är ett recept på tokgoda småkakortill 40 kakor. 40 kakor. 200 g smör5,5 dl vetemjöl2 dl strösocker1 tsk bikarbonat2 msk sirap1,5 msk torkad lavendel100 g mörk chokladhacka / knåda ihop smör, mjöl, socker, sirap och bikarbonat till en deg
Detta är den perfekta kakan att servera när man har både lchf-ätande och glutenintoleranta vänner på besök alla gillar den även de utan några speciella önskemål
Foto. Anders Hansson. Det är många som pratar om januari som en sockerfri månad. Jag förstår inte vitsen *s* Så jag gick all in och bakade en riktigt sockerstinn kaka
Nu har jag plockat de sista jordgubbarna i jordgubbslandet. Kombinationen jordgubbar och rabarber hade jag hört skulle vara gott tillsammans så jag passade på att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.