Aldrig smakat eller, för den delen, tillagat chokladfondant. Fram till hit kan du förbereda och jag gjorde så att jag frös in dem då jag fått det som tips för att de lättare skall gå att tillaga perfekt med en rinnig kärna
Servera med vaniljglass och hallonsås. Servera med. Smält smöret i en kastrull och tillsätt chokladen. Lyft bort från plattan och rör om tills chokladen smält helt
Själv föredrar jag mina jordgubbar tillsammans med en god vaniljglass och lite vispad grädde. Sommarens stora högtid är här ochmed den en hyllning av det svenska
Den är god som den är men det blir lite godare och lyxigare att få avsluta en middag med en supersmarrig chokladfondantmed mycket chokladsmak och krämigt innandöme
Vispa ihop ägg, äggulor och socker med en elvisp till en lätt och luftig konsistens. Smält choklad tillsammans med smör antingen över ett vattenbad eller på svag värme i en mikro
Svenska solmogna jordgubbar är ju allra godast och de kan man ju äta med mjölk och socker eller en klick vispad grädde men de som finns att köpa i butik nu gör sig bäst med någonslags smaksättning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.